MALATYA / YEŞİLYURT - Mustafa Avni Cüre İlkokulu

Nis

İlimizde  düzenlenen Türkiye  Zeka Oyunları Turnuvasına katılan okulumuz 3 -B sınıfı öğrencileri farklı kategorilerde dereceler kazanmışlardır.

Pentago Oyunu ile Ahmet Emir Akkuş ,Mangala oyunu ile  Beren Adıgüzel ,Küre oyunu ile Ali Naki Çıplak  ilçe 1.likleri sonrasında  il  2.'si olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünce  düzenlenen  23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlama programına okulumuz 4-C ve 3-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nimet GÜRSES ve Hacer YILMAZ TEKİN rehberliğinde etkinliklere  katıldılar.Öğrencilerimiz halat çekme,yumurta taşıma,çuval,balon yarışları ve uçurtma uçurma etkinlikleri  ile keyifli saatler geçirdiler.

Nis

Dilimizin Zenginliği Projesi kapsamında 3- B sınıfı öğrencileri  atasözü ve deyimleri Ramazan Ayının geleneksel oyunu ''Gölge Oyunu''ile  canlandırdılar.

Nis

Kütüphaneler Haftası Kutlama programı dolayısıyla Sümer Park'ta yapılan kitap okuma etkinliğine okulumuz 3-B sınıfı öğrencileri katılım gösterdi.açık havada kitap okumanın keyfini çıkardılar.